Ekskærestes nye mand dræbt med 180 knivstik

En 38-årig jaloux mand kræves dømt og udvist for voldsomt knivdrab i Århus.

Danmark

Det er ikke så mærkeligt, at 38-årige Miki Sørensen ikke overlevede, da han en oktobermorgen sidste år blev overfaldet af sin kærestes jaloux og knivbevæbnede eks.

Hele 180 gange snittede og stak overfaldsmanden nemlig sit offer, fremgår det af anklageskriftet i sagen, hvor Statsadvokaten nu kræver den libanesiske ekskæreste dømt og udvist af Danmark.

Det var 21. oktober, at Miki Sørensen lå og sov sammen med kæresten, da den dengang 37-årige ekskæreste væltede ind og uden varsel fordelte de ca. 180 knivstik i hans ansigt, hals, bryst, mave, nakke og ryg.

»Dig - du er den næste« Under det blodige knivdrab, hvor gerningsmanden sad overskrævs på Mike Sørensen, henvendte han sig også til den 32-årige ekskæreste.

»Dig - du er den næste«, sagde han ifølge anklagemyndigheden.

Det fik kvinden til at flygte ind til en nabo, og drabsmanden stjal i stedet en håndfuld af hendes smykker og spadserede roligt til et nærliggende skovområde. Her blev han kort efter anholdt uden dramatik.

Mente han havde stukket 20 gange
I det efterfølgende grundlovsforhør erkendte den libanesiske mand at have stukket Miki Sørensen i maven, nakken og på halsen.

»Måske 20 gange«, sagde han til dommeren og skød altså forkert med henved 160 knivstik.

Sønnen var hjemme under drabet

Den tiltalte drabsmand havde tidligere boet i rækkehuset på Karetmagertoften i Højbjerg sammen med kvinden og har en dreng med hende.

Drengen på seks år var hjemme, da hans far aflagde sit blodige visit i Århus-forstaden.

Sagen skal køre som et nævningeting ved Retten i Århus, men de præcise datoer er fortsat ikke fastlagt.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden