En alvorligt kvæstet ved sammenstød på bro

55-årig kvinde er fløjet til behandling på Odense Universitetshospital.

Danmark

Det var formentlig de spejlglatte veje, der var årsag til et sammenstød på Alssundbroen ved Sønderborg tidligere i formiddag.

Fem personer var involveret i ulykken, og en 55-årig kvinde er blevet fløjet til behandling på Odense Universitetshospital i helikopter. Hendes tilstand betegnes som alvorlig.

Det oplyser Preben West fra Sønderjyllands Politi.

LÆS MERE

En 19-årig kvinde sad bag rattet med en 21-årig mand på passagersædet, da parrets bil, der kørte mod fastlandet, pludselig skred ud og over i den modsatte vejbane.

»Bilen skrider ud og ryger over i den modsatte side, hvor den rammer en anden bil. En 55-årig kvinde, der sidder på passagersædet i denne bil, er alvorligt kvæstet, og hun er nu fløjet til behandling i Odense«, siger Preben West.

LÆS ARTIKEL

Den bil, der blev ramt af den udskridende bil, blev ført af en 39-årig mand. På bagsædet sad desuden en 63-årig kvinde. Udover den 55-årige, der er alvorligt kvæstet, er ingen andre kommet til skade, oplyser politiet.

»Der var spejlglat på broen, så det handler virkelig om at køre meget, meget langsomt«, siger Preben West, der endnu ikke ved, hvor hurtigt den udskridende bil har kørt.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce