Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

En alvorligt kvæstet ved sammenstød på bro

55-årig kvinde er fløjet til behandling på Odense Universitetshospital.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det var formentlig de spejlglatte veje, der var årsag til et sammenstød på Alssundbroen ved Sønderborg tidligere i formiddag.

Fem personer var involveret i ulykken, og en 55-årig kvinde er blevet fløjet til behandling på Odense Universitetshospital i helikopter. Hendes tilstand betegnes som alvorlig.

Det oplyser Preben West fra Sønderjyllands Politi.

LÆS MERE

En 19-årig kvinde sad bag rattet med en 21-årig mand på passagersædet, da parrets bil, der kørte mod fastlandet, pludselig skred ud og over i den modsatte vejbane.

»Bilen skrider ud og ryger over i den modsatte side, hvor den rammer en anden bil. En 55-årig kvinde, der sidder på passagersædet i denne bil, er alvorligt kvæstet, og hun er nu fløjet til behandling i Odense«, siger Preben West.

LÆS ARTIKEL

Den bil, der blev ramt af den udskridende bil, blev ført af en 39-årig mand. På bagsædet sad desuden en 63-årig kvinde. Udover den 55-årige, der er alvorligt kvæstet, er ingen andre kommet til skade, oplyser politiet.

»Der var spejlglat på broen, så det handler virkelig om at køre meget, meget langsomt«, siger Preben West, der endnu ikke ved, hvor hurtigt den udskridende bil har kørt.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden