Politiet tror ikke på overfald i Svendborg

Politiet har intet hørt om SFU'er, der angiveligt skulle være overfaldt.

Danmark

»Vi kan ikke bekræfte, at det her overfald overhovedet har fundet sted«.

Sådan lyder meldingen fra politiet om overfaldet på en ung SFU'er, der ifølge DR Syd skulle have fundet sted omkring Svendborg onsdag aften.

Den unge mand skulle angiveligt have været udsat for det grove overfald, da han var ude med valgmateriale på Sydfyn, og gerningsmændene var ifølge DR Syd en gruppe unge, der råbte 'røde socialistsvin'.

Men politiet kan ikke genkende noget som helst af historien.

LÆS ARTIKEL

»Vi kan ikke få bekræftet, at manden har været indlagt, er blevet kørt med ambulance, eller at overfaldet i det hele taget har fundet sted. Vi kan ikke engang bekræfte hans eksistens. Fordi vi simpelthen ikke ved, hvem manden er. Han eksisterer ikke«, siger Kim Munksgaard, der er efterforskningsleder ved Svendborg Politi, til politiken.dk

Hverken hos Falck, alarmcentralen eller andre steder i myndighedernes systemer, er det lykkedes at finde frem til identiteten af det påståede offer.

Undersøger sagen

Kim Munksgaard fortæller, at det endnu ikke er lykkedes politiet at komme i kontakt med den person, som historien om overfaldet sandsynligvis stammer fra, men at politiet ikke tror på historien.

»Anmeldelsen kommer i fjerde led. Det er en formand (fra SF i Svendborg, red.), som bliver ringet op af en anden, som sidder nede i Tyskland, som har hørt om overfaldet fra en tredje«.

Personen, der angiveligt er kilde til historien, er kendt af politiet.

Efterforskningslederen betegner historien som »meget mærkelig«, men kan på nuværende tidspunkt ikke komme med oplysninger om sagens nærmere omstændigheder.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce