Gratist. Marie Stærke siger, at hun gik ud fra, at Tommy Kamp betalte regningen, når hun spiste sammen med ham på Café Vanilla.
Foto: Torben Stroyer (arkiv)

Gratist. Marie Stærke siger, at hun gik ud fra, at Tommy Kamp betalte regningen, når hun spiste sammen med ham på Café Vanilla.

Danmark

Køges borgmester har også spist gratis

Dagen efter at hun kappede alle bånd til Tommy Kamp, erkender Marie Stærke, at hun også har fået gratis mad.

Danmark

Bedrageri-sagen om gratis mad og drikke på en café i Køge rammer nu også byens Socialdemokratiske borgmester Marie Stærke.

Det skriver B.T.

De to ejere af Café Vanilla anmeldte i april den nu tidligere lokalformand for Socialdemokraterne Tommy Kamp for sammen med toppolitikeren Henrik Sass Larsen at spise og drikke gratis. Tommy Kamp havde til gengæld lovet café-ejerne at hjælpe med at skaffe en attraktiv bevilling til udendørs servering på Køge Torv. Nu indrømmer Marie Stærke overfor B.T., at hun også har spist gratis sammen med Tommy Kamp på café Vanilla.

»Jeg har været på Café Vanilla sammen med Tommy Kamp, og han sagde, at jeg ikke skulle betale, så jeg gik da ud fra, at han betalte vores regning. Det er under ti gange, og så betalte jeg, når vi spiste andre steder«, siger Marie Stærke til B.T.

Tre sigtet for bestikkelse

Midt-og Vestsjællands Politi har som konsekvens af sagen sigtet de to cafe-ejere Murat Kitir og Ertugul Karahan for forsøg på bestikkelse og Tommy Kamp for bedrageri. Ud over gratis mad og drikke til ham og hans venner, har Tommy Kamp ifølge caféejerne også fået hotelophold,habitter, racercykler og en rejse til Tyrkiet af café-ejerne.

Ifølge Ertugul Karahan har Marie Stærke altid betalt, når hun har været på cafeén alene eller sammen med andre end Tommy Kamp, og derfor vil de heller ikke kræve, at hun skal betale for den mad og drikke, som Tommy Kamp har sagt, at han betalte for hende.

»Jeg må da nok sige, at jeg en anden gang vil være helt sikker på, at regningen bliver betalt, når jeg er ude at spise med nogen«, siger Marie Stærke.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden