Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Nørrebro-overfald: Gerningsmænd brugte økse

Den mand, der til aften blev overfaldet i sin bil i et kryds på Nørrebro, undveg en økse.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Københavns Politi fortæller nu, at den mand, der her til aften blev overfaldet i sin bil i krydset mellem Rantzausgade, Borups Allé og Jagtvej blev angrebet med en økse.

»Den ene af de 5-8 gerningsmænd knuser bagruden og begge sideruder med en økse. Han forsøger også flere gange at slå ud efter manden, som dog undviger«, siger efterforskningsleder Kristian Aaskov til politiken.dk.

Efter undvigelsesmanøvren bliver manden revet ud af bilen og får tildelt et spark, inden det lykkes ham at flygte. Ifølge politiet forstår den forurettede ikke, hvorfor han skulle overfaldes med en økse.

»Vi har afhørt manden, som siger, at han ikke har noget udestående med nogen. Kort inden overfaldet bemærkede han, at mændene kiggede mærkeligt på ham fra en anden bil, men han ved ikke, hvem de er«, siger efterforskningsleder Kristian Aaskov fra Københavns Politi.

LÆS MERE

Den forurettede mand slap fra overfaldet med en forslået hånd og skrammer på knæet. Efterforskningslederen fortæller, at han er kendt af politiet i forvejen, men kun for mindre lovovertrædelser. Han har ingen relationer til bandemiljøet.

»Da vi ankommer til stedet, er gerningsmændene nået at slippe væk i en ældre Mercedes, en Citröen C5 og en Toyota«, siger Kristian Aaskov om overfaldet, som ifølge et øjenvidne, som politiken.dk har talt med, kun tog 30 sekunder.

Københavns Politi undersøger nu, hvem bilernes ejere er.

FACEBOOK

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden