Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pihl & Søns synderegister: Arbejdsulykker og bøder

Phihl & Søns brug af polske underentreprenører har givet masser af problemer.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

August 2012: Pihl & Søns polske underentreprenør Kormal indvilger i at betale en bod på 1 million kroner for underbetaling af polske betonarbejdere på byggeriet af søfartsmuseet i Helsingør.

Maj 2012: Pihl & Søns polske underentreprenør Budomex går med til at betale en bøde for underbetaling af polske ansatte på byggeriet af Navitas i Aarhus. Beløbet er hemmeligt. Ifølge 3F er der tale om et stort beløb.

Marts 2012: En polsk bygningsarbejder, som arbejder for Pihl & Søn-underentreprenøren Kormal, dør under opførelsen af søfartsmuseet i Helsingør. Ifølge Arbejdstilsynet skyldes ulykken manglende afstivning af et tårn.

Februar 2012: Flere arbejdsulykker hos den polske underleverandør Budomex på Navitas-byggepladsen i Aarhus, hvor Pihl & Søn er hovedentreprenør, holdes hemmelige og indberettes ikke til Arbejdstilsynet, hvilket er i strid med loven.

Foråret 2010: Pihl & Søn-underentreprenøren Budomex idømmes en bøde på 90.000 kroner for underbetaling.

September 2009: Polske S-Bud, der arbejder for Pihl & Søn, idømmes i Arbejdsretten en bøde på 600.000 kroner for underbetaling af sine ansatte.

August 2009: Arbejdsretten idømmer Pihl & Søn-underentreprenøren S-Bud en bøde på 700.000 for underbetaling.

Juni 2009: Polske Eurotech Sp, der arbejder for Pihl & Søn, får bøde i Arbejdsretten på 50.000 for manglende feriepenge.

August 2008: Arbejdsretten dømmer Pihl & Søn-underentreprenøren Eurotech Sp til at betale en bøde på 600.000 for manglende løn og pension til 80 polske bygningsarbejdere.

LÆS MERE

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden