Alle mistænkte i børnekrænkersagen siger ja til politiets dna-prøver

Politiet fortsætter med at tage dna-prøver på personer både på og uden for Fyn.

Danmark

Ingen af de personer, som har været under mistanke i børnekrænkersagen på Fyn, har indtil videre sagt nej til at få foretaget en dna-prøve.

Det fortæller vicepolitiinspektør i Fyns Politi, Henrik Justesen.

I alt har politiet foretaget såkaldte mundskrab på omkring 50 personer, men der har indtil videre ikke været nogen match med det dna, som politiet har sikret fra de to krænkede piger.

LÆS OGSÅ

»Vi har lige nu fået svar fra 11 af dem, og resten er ved at blive undersøgt«, siger Henrik Justesen, vicepolitiinspektør i Fyns Politi.

Også misænkte uden for Fyn
Politiet fortsætter med at tage dna-prøver blandt andet på baggrund af de henvendelser fra borgerne, som stadig dagligt tikker ind i indboksen.

Indtil videre er der kommet omkring 1.000 henvendelser i sagen.

»Mange af henvendelserne handler om bilen, men der er også nogle, der kaster mistanker på personer. Både på Fyn og uden for Fyn«, siger Henrik Justesen og tilføjer, at alle bliver undersøgt.

»Hvis vedkommende bor uden for Fyn, beder vi politiet i den kreds, hvor pågældende bor om at køre ud og spørge om pågældende vil medvirke til et mundskrab«, siger han.

Leder stadig efter rød bil

Hvis en skulle finde på at sige nej til et mundskrab, kan politiet anmode retten om en kendelse, der eventuelt kan give dem lov til at tage dna fra vedkommende alligevel.

LÆS OGSÅ

Politiet har siden 26. oktober jagtet gerningsmanden til to overgreb på henholdsvis en 11-årig og en 10-årig pige.

Det andet overgreb fandt sted den 14. november.

Begge gange er pigerne blevet tvunget ind i en rødlig bil, hvor de er blevet misbrugt.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce