Efterforskning. Politiet er stadig i gang med efterfroskningen i familien Abildskovs hus på Frederiksdalsvej i Virum.
Foto: Jens Dresling

Efterforskning. Politiet er stadig i gang med efterfroskningen i familien Abildskovs hus på Frederiksdalsvej i Virum.

Danmark

Heidis mand har været tilbage i huset

Heidi Abildskovs mand kunne ikke se, om noget af hans tøj manglede. Politiet har uddelt 400 flyere.

Danmark

Heidis Abildskovs mand, der var bortrejst, da hans 41-årige kone blev dræbt, har været tilbage i huset for at se om der mangler noget af hans tøj.

Politiet har en formodning om, at drabsmanden er flygtet fra gerningsstedet i mandens tøj, efter de har fundet gerningsmandens bukser og jakke smækket inde i bagagerummet på familien Abildskovs Mercedes, der holdt ved huset.

LÆS OGSÅ

I lommen på gerningsmandens sorte dynejakke lå nøglerne til bilen, og politiet har derfor en formodning om, at gerningsmanden ved et uheld er kommet til at smække sit tøj inde i bagagerummet.

»Han (Heidis mand, red.) kunne desværre ikke udpege noget tøj. Men vi er stadig sikre på, at gerningsmanden har taget noget tøj, for han er næppe rendt af sted uden bukser«, siger Henning Svendsen, vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi og leder af efterforskningen.

»Men når man er i en situation som dræbtes mand, kan det være svært at have et overblik over, hvad der lige har ligget på de forskellige hylder rundt omkring«, siger han.

400 flyere
I nat er det præcis en uge siden Heidi Abildskov, der til daglig arbejdede som souschef på Øresundsskolen, blev myrdet.

Politiet har derfor hele natten været i aktion omkring familien Abildskovs hus på Frederiksdalsvej i Virum i et forsøg på at komme i kontakt med mennesker, som eventuelt plejer at færdes i området natten til fredag, og derfor også kunne tænkes at have set eller hørt noget, da drabet fandt sted.

I alt har 13 betjente stoppet bilister, cyklister og hundeluftere og snakket med folk på de tre nærliggende S-togs-stationer Virum, Holte og Sorgenfri.

Derudover har de delt 400 flyere ud med billeder af det tøj, som politiet mener, at gerningsmanden har haft på inden drabet.

»Vi har ikke fået et afgørende spor, men vi har fået talt med en del mennesker. Og vi har været inde hos nogle af dem, som bor i området, som vi ikke har kunnet træffe indtil nu«, siger Henning Svendsen.

Håb om dna-profil

Nordsjællands Politi afventer stadig svar på, om det kan lade sig gøre at skabe en dna-profil på gerningsmanden ud fra det efterladte tøj. Ifølge politiet skulle der komme svar på det i løbet af eftermiddagen i dag.

LÆS OGSÅ

Hvis det er muligt at skabe en dna-profil, kan politiet herefter tjekke, om gerningsmanden skulle være at finde i det danske eller de udenlandske dna-registre.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce