Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Jeg har fortalt det til en enkelt veninde«

Politiken.dk har været på besøg på et bordel. Læs hvad kvindernes tænker om at holde deres job hemmeligt.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Loa: »Jeg har en veninde, som jeg mødte dengang, jeg kørte escort. Vi var ude og køre sammen en aften, og hun er ligesom mig, vi snakkede om musik på hele turen. Hun er stoppet i branchen nu, men vi ses stadig. Hun er den eneste, der ved, hvad jeg laver«.

Adriana:
»Jeg har fortalt det til en enkelt veninde, som er lesbisk. Hun er meget åben hvad seksualitet angår, og hun har taget det stille og roligt. Ellers har jeg ikke sagt det til nogen«.

Celine:
»Jeg har sagt det til mine nære veninder, men ikke til mine mandlige venner. Jeg tror, fyrene ville se anderledes på mig, hvis de vidste, hvad jeg lavede«.

Skøge:

»Det er ikke noget, jeg holder hemmeligt. Jeg skammer mig ikke over mit arbejde. Forleden spurgte en fra mit nabolag, hvad jeg laver til hverdag. Jeg sagde det bare, som det er. Næste gang, jeg mødte ham, fortalte han, at det havde givet ham noget at tænke over, og at han syntes, det var fedt, at jeg var ærlig«.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden