Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Dansk knivoffer er på vej hjem fra Prag

Offeret fra gårsdagens knivepisode i Tjekkiet er udskrevet og på vej hjem.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Offeret fra gårsdagens knivepisode i Tjekkiet er udskrevet fra hospitalet, og er på vej hjem.

Det bekræfter Danmarks ambassadør i Prag, Christian Hoppe, over for politiken.dk her til formiddag.

Gymnasieeleven har haft mindre smerter, men forklarer overfor ekstrabladet.dk, at han er okay. Avisen har talt med manden om episoden.

»Jeg kom ud af et værelse på hotellet for at gå hen til elevatoren. Pludselig hører jeg en komme løbende bag ved mig. Inden jeg når at gøre noget, slår ham mig i hovedet med en stav. Jeg går nærmest i chok og begynder at løbe væk fra ham og hen til brandtrappen. Men da døren til den er låst, ender jeg i stedet med at støde ind i ham igen«, siger den unge mand, der ønsker at være anonym til ekstrabladet.dk.

»Han slår mig flere gange med staven og stikker mig også med en kniv«.

LÆS OGSÅ

Han forklarer, at hotelpersonalet var passive ved selve episoden.

»Receptionisterne var også meget chokerede. Og selvom jeg bad dem om at ringe efter hjælp, stak to af dem af. To andre endte dog med at ringe efter en ambulance«, siger den unge mand til ekstrabladet.dk.

Søvndal: »Pinligt«

Manden blev natten til i går stukket ned på Hotel Panorama i Prag omkring klokken 4. Politiet i Prag er fortsat på jagt efter gerningsmanden, som også er dansker. Knivofferet er én blandt tusindvis af gymnasieelever, der har valgt at bruge sin vinterferie i Prag.

Senest har udenrigsminister Villy Søvndal (SF) udtalt, at de unge danskere i Prag bør opføre sig ordentligt. Det siger han til TV2.

»At ødelægge hotelværelser, som det tjekkiske politi siger, er sket og starte knivstikkerier og sådan noget. Det hører simpelthen ingen steder hjemme. Jeg synes, at det er pinligt, og jeg synes, at de skal opføre sig ordentligt«, siger udenrigsministeren til TV2.

LÆS MERE

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden