Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Historier fra bordellet: »Han havde gummihandsker og en fiskerhat«

Politiken.dk har været på besøg på et bordel. Læs om nogle af kvindernes pudsige oplevelser med deres kunder.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Camilla: »Min allerførste kunde var en gammel mand med gummihandsker og fiskerhat. Jeg var fuldstændig rystende nervøs. Jeg tænkte: »hvad fanden er det, du har rodet dig ud i?« Jeg glemmer det aldrig. Han ville have en halv time med lidt dirty talk, og samtidig skulle jeg være lidt uskyldig. Jeg syntes, det var sjovt«.

Celine:
»Jeg havde engang en gæst, en ung fyr i 30‘erne. Pæn, helt almindelig. Han ville have en cocktail på et kvarter, så det var jo hurtigt overstået. Jeg havde allerede glemt ham igen, da jeg nogle dage efter ligger i min seng og zapper. Jeg kommer forbi TV2 Charlie, hvor der er en genudsendelse af et underholdningsprogram, hvor den her fyr sidder og deltager sammen med sin kæreste, som ser ret gravid ud. Det var underligt«.

Loa:

»Jeg har i noget tid haft en kunde, en flot mand, direktør og rigtig, rigtig rig. Han er gift - og dødforelsket i mig. Han har spurgt, om jeg vil flytte med ham til udlandet. Han spørger mig hele tiden, hvordan jeg har det med ham, men jeg gider ikke give så meget af mig selv. Jeg skal ikke sidde og fortælle ham, at jeg har følelser for ham, eller at jeg ikke har. Det er ikke mit arbejde«.

»Han blev bare ved med at plage mig, og det var irriterende, fordi jeg ellers syntes, han var en god kunde. Vi havde det hyggeligt, men når mændene vil have mere... så kan jeg ikke have dem mere. Det har jeg prøvet mange gange. Jeg kan godt blive enormt smigret, men jeg bliver nødt til at sige fra. Jeg vil jo ikke såre nogen«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Strassbourg - EU - Parlament - Parliament - Europa - afstemning - Vote - Portræt - Reportage (ikke Brussel)

  På søndag har du chancen for at sætte dit eget lille personlige præg på, hvordan EU i fremtiden skal tackle nogle af Danmarks og klodens helt store udfordringer. Men hvor mange af de beslutninger, som lægger rammerne for vores hverdag, træffes egentlig i Bruxelles?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden