Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Historier fra bordellet: »Han havde gummihandsker og en fiskerhat«

Politiken.dk har været på besøg på et bordel. Læs om nogle af kvindernes pudsige oplevelser med deres kunder.

Danmark

Camilla: »Min allerførste kunde var en gammel mand med gummihandsker og fiskerhat. Jeg var fuldstændig rystende nervøs. Jeg tænkte: »hvad fanden er det, du har rodet dig ud i?« Jeg glemmer det aldrig. Han ville have en halv time med lidt dirty talk, og samtidig skulle jeg være lidt uskyldig. Jeg syntes, det var sjovt«.

Celine:
»Jeg havde engang en gæst, en ung fyr i 30‘erne. Pæn, helt almindelig. Han ville have en cocktail på et kvarter, så det var jo hurtigt overstået. Jeg havde allerede glemt ham igen, da jeg nogle dage efter ligger i min seng og zapper. Jeg kommer forbi TV2 Charlie, hvor der er en genudsendelse af et underholdningsprogram, hvor den her fyr sidder og deltager sammen med sin kæreste, som ser ret gravid ud. Det var underligt«.

Loa:

»Jeg har i noget tid haft en kunde, en flot mand, direktør og rigtig, rigtig rig. Han er gift - og dødforelsket i mig. Han har spurgt, om jeg vil flytte med ham til udlandet. Han spørger mig hele tiden, hvordan jeg har det med ham, men jeg gider ikke give så meget af mig selv. Jeg skal ikke sidde og fortælle ham, at jeg har følelser for ham, eller at jeg ikke har. Det er ikke mit arbejde«.

»Han blev bare ved med at plage mig, og det var irriterende, fordi jeg ellers syntes, han var en god kunde. Vi havde det hyggeligt, men når mændene vil have mere... så kan jeg ikke have dem mere. Det har jeg prøvet mange gange. Jeg kan godt blive enormt smigret, men jeg bliver nødt til at sige fra. Jeg vil jo ikke såre nogen«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce