Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Gymnasieelever strander i Prag

Elever fra Frederiksborg Gymnasium får en ekstra dag i Prag.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter en allerede meget kulørt og mediedækket vinterferie i Prag får gymnasieeleverne fra Frederiksborg Gymnasium i Hillerød en ekstra dag i byen.

Det skyldes, at deres busser er blevet forsinket.

Det oplyser Rejsemægleren, som har arrangeret deres og mange andre tusinde gymnasieelevers vinterferie til Prag, i en pressemeddelelse.

Nyt busselskab skabte forsinkelser Selskabet ville have en ekstra chauffør med til at køre bussen. Derfor har Rejsemægleren valgt et nyt busselskab, men det har skabt forsinkelser, hedder det i pressemeddelelsen fra selskabet.

Alle andre busser end de, der kører med eleverne fra Frederiksborg Gymnasium, er sent fredag aften på vej hjem til Danmark. Eleverne fra Frederiksborg rejser først i morgen klokken 15.

Elever er indkvarteret på hotel

Rejsemægleren indkvarterer eleverne på hotel og bespiser dem indtil de skal rejse hjem.

Rejsebureauet har været udsat for kraftig kritik de seneste dage for ikke at have styr på de mange tusinde unge, der har sat deres ofte meget berusede præg på gadebilledet den tjekkiske hovedstad.

Forældre har desuden klaget til blandt andet tv2.dk over, at rejsebureauet tilsyneladende ikke har gennemtænkt konsekvenserne af det store arrangement.

Også den danske ambassadør i Prag, Christian Hoppe, er mærket af de mange unges hærgen og druk. Han siger til DR Nyheder, at Danmarks omdømme i Tjekkiet er skadet.

»Mange er kritiske, og vi får flere vrede henvendelser fra borgere«, siger den danske ambassadør i Tjekkiet, Christian Hoppe, til DR Nyheder.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden