Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Historien om Amy - kapitel 4: Skal Amy blive eller flytte?

Kommunen lod kun, som om de lyttede til Amy – og så besluttede de, at hun skulle flyttes fra pleje- familien til et opholdssted. Stik imod hendes ønske.

Danmark
FOR ABONNENTER

Amy kommer omsider til psykologundersøgelse i august 2011, fem måneder efter at hun blev anbragt hos plejefamilien. Hun er der 5-6 gange, og psykologen gennemfører en række test.

Lene Kamm er psykolog med speciale i adoptionsforløb og er blandt andet leder af PAS-rådgivningen under familieretsafdelingen i Ankestyrelsen. PAS står for post adoption service og hjælper familier med problemer, der kan dukke op, efter at de har adopteret.

»Adoptivbørn kan have mange reaktioner på deres kaotiske start i livet, men i langt de fleste tilfælde kommer de i en god udvikling, når de knytter sig til deres nye forældre og omvendt. Når det ikke er sket i Amys tilfælde, behøver det ikke at være barnet, der er noget galt med – årsagen kan også ligge hos forældrene,« siger Lene Kamm.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden