Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Bosted. Her er hun nu. På dette  opholdssted med plads til seks børn og unge i nærheden af Holbæk er Amy anbragt  og afskåret fra kontakt med sin plejefamilie.
Foto: Jacob Ehrbahn

Bosted. Her er hun nu. På dette opholdssted med plads til seks børn og unge i nærheden af Holbæk er Amy anbragt og afskåret fra kontakt med sin plejefamilie.

Historien om Amy - kapitel 7: Kommunen har afskåret Amy fra alle, hun elsker

Fra børnehjem i Etiopien til døgninstitution i Danmark. Amy er omgivet af fremmede og overladt til mennesker, hun opfatter som sine fjender.

Danmark
FOR ABONNENTER

Amy er 8. marts blevet hentet af kommunen hos sin plejefamilie og under voldsom fysisk tvang kørt væk i en bil sammen med to pædagoger, hun ikke kender.

Hendes bisidder fra Børns Vilkår får ikke lov at følge med den 11-årige pige. Amy er på vej til et opholdssted i nærheden af Holbæk, en døgninstitution for børn og unge. Hun har nægtet at besøge opholdsstedet på forhånd, for hun vil ikke derhen. Hun vil blive hos sine plejeforældre, Hanne og Ole, hvor hun har boet i næsten et helt år.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden