Socialrådgiver er død efter overfald på forsorgshjem

Knivoverfald på Saxenhøj har nu kostet to menneskeliv.

Danmark

En 40-årig socialrådgiver er død af sine kvæstelser efter et overfald på forsorgshjemmet Saxenhøj i Sakskøbing i sidste uge.

»Den tilskadekommene er afgået ved døden sent i aftes på hospitalet«, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Dermed har knivoverfaldet kostet to menneskeliv. Allerede på dagen for overfaldet, 7. maj, blev en 69-årig læge erklæret død.

LÆS OGSÅ

Besværliggør efterforskningen

En 28-årig mandlig beboer fra forsorgshjemmet er fængslet i sagen sigtet for at stå bag knivoverfaldet, hvor en tredje person - en beboer på Saxenhøj - også blev kvæstet.

Siden har politiet arbejdet på højtryk med efterforskningen.

»Efterforskningen er i fuld i gang. Det fortsætter på trods af omstændighederne, men alle ved, at det ikke har været muligt at afhøre de involverede, og det er ikke blevet nemmere efter, at den 40-årige er afgået ved døden«, siger vicepolitiinspektøren.

Fængslet i fire uger

Umiddelbart efter det voldsomme overfald blev den 28-årig beboer fra forsorgshjemmet fængslet i fire uger, sigtet for drab og drabsforsøg.

LÆS OGSÅ

Selve drabet skulle angiveligt være sket med en køkkenkniv, som den 28-årige selv afleverede til ansatte på Saxenhøj efter overfaldet, der skete, da lægen og socialrådgiveren skulle tilse den 28-årige og derfor henvendte sig på hans værelse på forsorgshjemmet.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce