0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Horesta: Vi arbejder med omgangstonen i restaurantkøkkenerne

Restaurationsverdenen er opmærksom på, at tonen over for kokkeelever skal være ordentlig, siger brancheforening.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FINN FRANDSEN (Arkiv)
Foto: FINN FRANDSEN (Arkiv)

RESTAURANTLIV. Livet som kok er til tider travlt. Men tonen i køkkenet skal være ordentlig over for eleverne, siger formanden for restaurationsbranchen.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tonen i et restaurationskøkken kan være rå, men hjertelig.

»Det er beklageligt, hvis der er nogen steder, hvor den er mere rå end hjertelig«.

Det siger formanden for Horesta, Jens Zimmer Christensen, efter et debatindlæg i Politiken, hvor en mor beskriver hendes søns uheldige oplevelser som kokkeelev.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts