Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Eftersøgt ung mand: Jeg blev nervøs, da printer væltede

Skulle til eksamen på Københavns Universitet i emnet 'krig mod terror'.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den unge mand, som Københavns Politi i formiddag eftersøgte og jagtede flere steder i København, er fundet.

Hans navn er Alisiv Ceran, og hans nervøsitet i S-toget skyldtes, at han skulle til eksamen i emnet 'krig mod terror'. Det var også grunden til, at han sad med en bog om globalisering og terrorisme.

En medpassager blev betænkelig og ringede til politiet, da Alisiv Cerans kuffert på et tidspunkt væltede, hvad der øjensynligt gjorde ham mere nervøs.

Foto: DRESLING JENS

Over for TV2 News forklarer han, at han blev nervøs, fordi reglerne for eksamen på Københavns Universitet siger, at man skal have en funktionel printer med.

»Det er reglen på KU, og derfor var jeg nervøs, da printeren væltede. Jeg åbnede faktisk også tasken for at se, om alt var okay«, siger han til TV2 News.

Kontaktede selv politiet

Den unge engelskstuderende sad til skriftlig eksamen hele formiddagen, mens bevæbnet politi gennemsøgte fakultetet som et led i eftersøgningen. Det skriver Det Humanistiske Fakultet på fakultetets Facebook-side.

Alisiv Ceran fortæller smilende, at en af hans venner ringede og fortalte, at der var en i fjernsynet, der lignede ham meget. Alisiv Ceran kontaktede selv politiet, men gemte sig på universitetets handikaptoilet, indtil de kom for ikke at skabe endnu mere postyr.

Foto: DALSGAARD MIRIAM

»Jeg er selvfølgelig ikke glad for det postyr, jeg har skabt. Det skyldes også til dels, at jeg har skæg og et ret seriøst ansigt. For at være ærlig er medierne ikke lige på min side på det punkt«, siger Alisiv Ceran til TV2 News.

»Men jeg må jo sørge for at smile lidt mere til folk«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden