Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Cavallier sammen med sin far Allain på vej op ad kirkegulvet.
Foto: TARIQ MIKKEL KAHN/POLFOTO

Marie Cavallier sammen med sin far Allain på vej op ad kirkegulvet.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bruden er ankommet til kirken

Marie Cavallier er ankommet og er klar til at gå ind til sin gom, prins Joachim.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Alle er nu på plads til det kongelige bryllup i Møgeltønder Kirke.

Bruden, Marie Cavallier, er netop ankommet i Krone 5 og siger snart ja til prins Joachim foran en stor del af de 282 gæster.

Brudekjolen er designet i Genève og er en haute couture kreation udført i 1800-tals inspirerede Calais-kniplinger med blomstermotiver. Kjolen er off-white og foret med elfenbensfarvet repsvævet silketaft.

Det lange slør bragte den kommende prinsesse lidt i problemer på vej op ad den røde løber, da vinden gentagne gange fik fat i den øverste del af sløret.

Brudebuket med 200 år gamle myrter I hånden har bruden sin brudebuket, som indeholder vinterbyg fra Schackenborgs marker samt de over 200 år gamle myrter fra Fredensborg Slot, som alle de kongelige brudebuketter har indeholdt siden da.

Hvide franske liljer er nøjsomt pillet fra hinanden og omhyggeligt syet sammen igen til mindre liljehoveder. Buketten er desuden fyldt med små sarte cremefarvede roser og pistace grønt.

Underkanten af buketten er dækket af med grønne camellia-blade fra blomsterbinderen Munch & Levisons over 100 år gamle Camelliatræ.

De hvide liljer er valgt til brudebukketten, da Dronning Ingrid bar hvide liljer i sin brudebuket ved brylluppet den 24. maj 1935.

Afbud fra bror og niece
Marie Cavallier har valgt sin veninde Agnete Windfeldt Arnø som sin hjælper - eller sin 'brudeterne', som brudens hjælper kaldes.

Det var meningen, at Sasha Grandet på otte år, som er datter af Maries bror Benjamin Grandet, skulle være brudepige, men både bror og brudepige har meldt afbud i løbet af dagen.

Pyntet med sarte nuancer

Blomsterudsmykningen i kirken er inspireret af forårets og sommerens tidligste blomster. Brudeparret har valgt hvide og sarte cremegule nuancer bundet sammen med vårgrønt.

Langs kirkegangen er der dekoreret med stolebuketter, der er bundet som klokkesnore med roser og hvide liljer.

Vinduesguirlanderne er bundet af roser og grønt afsluttet med hvide sløjfebånd.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Strassbourg - EU - Parlament - Parliament - Europa - afstemning - Vote - Portræt - Reportage (ikke Brussel)

  På søndag har du chancen for at sætte dit eget lille personlige præg på, hvordan EU i fremtiden skal tackle nogle af Danmarks og klodens helt store udfordringer. Men hvor mange af de beslutninger, som lægger rammerne for vores hverdag, træffes egentlig i Bruxelles?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden