Rapperen Niels Roos, bedre kendt som Niarn, blev strejdet i ansigtet under aftenens skyderi i Jægersborggade på Nørrebro.
Foto: KLAUS HOLSTING

Rapperen Niels Roos, bedre kendt som Niarn, blev strejdet i ansigtet under aftenens skyderi i Jægersborggade på Nørrebro.

Danmark

Niarn ramt af skud i Jægersborggade

'Jeg er ok', siger rapperen Niels Roos, bedre kendt som Niarn, efter at han blev ramt af skud under nattens skyderi på Nørrebro.

Danmark

Rapperen Niarn blev strejfet af skud i ansigtet under nattens skudepisode i Jægersborggade på Nørrebro i København.

Skud mod tre betjente på Nørrebro

Rapperen, hvis rigtige navn er Niels Roos, oplyser gennem sin manager til Ekstra Bladet , at han »er ok«.

»Han er blevet strejfet i ansigtet og er nu på skadestuen. Han er omtumlet. Men han har to foredrag fredag. Dem regnede han stadig med at gennemføre, da jeg talte med ham«, sagde manager i Copenhagen Records Torben Ravn i aftes til avisen.

Niarn skal blandt andet til døgnbehandlingscentret Vejle Fjord og holde foredrag for de unge på institutionen.

Uklar og rundt på gulvet Meldingen fra Niarn kom kort efter, at rapperen havde set, at nyheden om, at han var blevet ramt, var ude.

Niarn oplyste ikke til sin manager præcist, hvad der var sket.

»Han er lidt uklar på det og rundt på gulvet. Men så vidt jeg kunne forstå, var der kommet en hen, der hvor han sad. Men jeg kender selvfølgelig ikke detaljerne, dem er politiet nu ved at undersøge«, siger Torben Ravn, som mener, at rapperen var i gaden, fordi han havde været i byen.

Betjent skud i mave og arm

Udover Niarn, blev en betjent ramt i maven og i armen under skudepisoden.

Han var et af målene for et drabsforsøg på Jægersborggade på Nørrebro, da to-tre gerningsmænd gav sig til at skyde løs mod en gruppe mennesker i en smøge på vejens vestlige side - blandt dem flere civilklædte betjente.

TVBetjent ramt af to skud

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce