Kvindelig jogger overfaldet under morgenløbetur - blev først fundet ni timer senere

Københavns Politi efter voldsomt overfald på jogger: »Vi vil rigtigt gerne have hjælp«.

Danmark

Et voldsomt overfald på en kvindelig motionsløber får Københavns Politi til indtrængende at bede eventuelle vidner om at melde sig.

Offeret blev angrebet på et tidspunkt tidligt tirsdag under en løbetur, men blev først fundet cirka ni timer senere langs Ved Sporsløjfen. På det tidspunkt var hendes tilstand kritisk, men lægerne kunne tidligt på aftenen meddele, at hun skulle være uden for livsfare.

Den 38-årige kvinde var stået op ved 04.30-05.00-tiden og var taget ud for at løbe sig en tur. Da hun ikke vendte tilbage, kontaktede hendes mand politiet. Men først kort før klokken 15.00 blev hun fundet liggende af et familiemedlem i et buskads med tegn på at være blevet overfaldet.

Blev fundet i sidste øjeblik

Efterforskningsleder Torben Svarrer kan endnu ikke sige, hvad der nærmere kan være sket.

»Det er for tidligt at sige. Der sker det, at hun bliver fundet i live med en svag puls. Så går det ud på at holde hende i live«, forklarer han.

Derfor har politiet endnu ikke fået nærmere beskrivelser af hendes kvæstelser fra lægerne.

Vi er afhængige af, at folk hjælper os lige nu.

»Vi ved først med sikkerhed senere på aftenen, hvad der er sket hende. Vi ved, at hun er blevet overfaldet og at hun har været udsat for vold«, oplyser Svarrer.

Efterforsker håber på at få hjælp fra vidner på Østerbro

Han håber, at eventuelle vidner vil kontakte politiet på telefon 1-1-4. Det er afgørende at få hjælp fra indbyggerne for at finde ud af, hvem gerningsmanden til det voldsomme angreb på kvinden er.

»Vi er afhængige af, at folk hjælper os lige nu. Det vil vi rigtigt gerne have«, siger efterforskningslederen.

I øjeblikket er politiet i gang med tekniske undersøgelser og gennemsøgning med hunde af det område, hvor offeret blev fundet liggende.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden