Politiet efterlyser vidner efter nyt stenkast

77-årig mand slap uden skader, da der i dag blev kastet sten mod hans bil.

Danmark

Der blev omkring klokken 12 torsdag kastet sten fra en motorvejsbro på Hillerødmotorvejen ved Høje Gladsaxe.

Der er ikke sket nogen personskade, men kun materiel skade, oplyser vagtchefen fra Københavns Politi.

Hillerødmotorvejen har været spærret, mens politiet efterforskede stenkastet fra motorvejsbroen ved afkørsel 1 i nordlig retning.

Ifølge både Vejdirektoratet og Københavns Politi åbnede motorvejen kort efter igen.

Senere på dagen har det vist sig, at det var en 77-årig mand, som var fører af bilen, der blev ramt. Manden kom ikke til skade. Stenen knuste et soltag i bilen, men ramte ikke den 77-årige.

Efterforskning i gang

Københavns Politi efterforsker nu sagen.

Hvis man har set noget eller observeret mistænkelig adfærd i nærheden af motorvejsbroen, skal man kontakte politiet, lyder det i pressemeddelelsen.

»Den slags hører ingen steder hjemme. Og vi håber meget på at høre fra borgere, som kan hjælpe os med oplysninger, der kan føre til opklaring. Man skal vide, at vi ser med meget stor alvor på sagen, som vi betragter, som opførsel, der volder fare for liv og førlighed«, siger ledende politiinspektør Gert Gernyx Sejbak i pressemeddelelsen.

Stenkastet torsdag sker fire dage efter, at en 33-årig tysk kvinde natten til 21. august mistede livet, da en 30 kilo tung sten ramte kvindens families bil.

Stenen blev kastet ud fra en motorvejsbro på Fyn.

Borgmesteren i Assens Kommune, hvor stenkastet fandet sted, har nu besluttet, at man vil sætte lys op på den pågældende motorvejsbro.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce