0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hovedpunkterne i lovpakken

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

  • Indførelse af fængselsstraf/samfundstjeneste for de allergroveste overtrædelser af færdselsloven. (Lovforslag fremsættes i løbet af kort tid med henblik på, at loven kan træde i kraft i løbet af sommeren 2001)
  • Indførelse af en klippekortsordning for kørekort. (Arbejdsgruppen kommer med sine anbefalinger i løbet af sommeren 2001)
  • Indførelse af en ordning med kørekort på prøve, der indebærer en skærpet reaktion på groft uforsvarlig kørsel de første to år efter, at man har fået førerretten første gang. Ordningen medfører, at der i forbindelse med inddragelse af førerretten, indføres et yderligere krav om fornyet køreundervisning og prøveaflæggelse. (Lovforslag fremsættes i løbet af kort tid med henblik på, at loven kan træde i kraft i løbet af sommeren 2001)
  • Igangsættelse af kampagne, der bl.a. betoner forældrenes muligheder for at påvirke de unges trafikholdninger og adfærd. (Kampagnen forventes at kunne igangsættes i løbet af efteråret 2001)
  • Igangsættelse af projektet 'Unge bilister risiko og hastighed', hvor unge vil få mulighed for at køre meget hurtigt under betryggende vilkår. (Projektet forventes at kunne igangsættes i løbet af sommeren 2001)
  • Midlertidig inddragelse af køretøj ved grove overtrædelser af færdselsloven. (Loven forventes at kunne træde i kraft i begyndelsen af 2002)
  • Videreudvikling af køreuddannelsen. (Forslag til revision af køreuddannelsen vil foreligger ultimo 2001)


Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce