Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Det kanb være svært at se, om et tæppe er ægte, altså vævet i hånden af uldgarn som dette tæppe. - Foto: Toke Hage
Foto: Hage Toke

Det kanb være svært at se, om et tæppe er ægte, altså vævet i hånden af uldgarn som dette tæppe. - Foto: Toke Hage

Danmark

Tæppesvindlere i gang på Sjælland

En pensionist i Ballerup mistede hele sin formue, da han blev overtalt til at købe tæpper for 80.000 kroner. Tæpperne er lavet på maskine og af kunststof og derfor værdiløse.

Danmark

Glostrup Politi er i de seneste dage blevet kimet ned af mennesker fra hele Sjælland, der har været i kløerne på tæppesvindlere, oplyser TV2/Lorry.

Svindlerne ringer folk op eller banker på døren og tilbyder tæpper, der koster op imod 100.000 kroner. Men tæpperne er falske, ofte lavet af kunststoffer - og værdiløse.

En pensionist i Ballerup har således mistet hele sin pensionsopsparing efter i diffus tilstand at have brugt 80.000 kroner på fem uægte tæpper.

Gang i forretningen
Også Bruun-Rasmussens Auktionshus i København mærker, at tæppesvindlerne har gang i forretningen. Auktionshusets tæppeeksperter er i løbet af det seneste halve år blevet opsøgt af omkring ti tæppekøbere, der er blevet snydt.

Politiet har svært ved at komme på sporet af tæppehandlerne. Vidneudsagn tyder dog på, at det drejer sig om en gruppe af mennesker - muligvis sigøjnere - der kører rundt i fire-fem forskellige biler med svensk indregistrering og forskellige nummerplader.

/ritzau/

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce