Amager Strandpark - der pyntes op til indvielsen. - Foto: Thomas Borberg
Foto: Borberg Thomas

Amager Strandpark - der pyntes op til indvielsen. - Foto: Thomas Borberg

Danmark

Indvielse af strandpark i strålende sol

Kronprinsparret og fremtrædende københavnske politikere indvier i dag den nye Amager Strand. Efter den officielle indvielse er der fire dages strandfest.

Danmark

Den officielle indvielse af den nye Amager Strand er undervejs i strålende solskin og temperaturer på den gode side af tyve grader.

Indvielsen i dag er begyndelsen på fire dages strandfest i anledning af, at de 25 år gamle visioner om en strandpark endelig er blevet gjort til virkelighed.

Musik og strandgøgl
Kronprinsparret er mødt frem for at klippe den røde snor, og en lang række fremtrædende politikere i hovedstaden er mødt op for at give strandparken et par ord med på vejen.

I eftermiddag går indvielsen så over i en folkelig strandfest med bl.a. musik, gymnastik og vandgøgl til den store guldmedalje.

Fortsætter til søndag
Festen slutter først søndag - det aktuelle sommerlige augustvejr slutter natten til lørdag, men skulle regnen overraske gæsterne, kan man krybe i tørvejr på strand - f.eks. i beduinteltet, hvor man - med mindre man synes, det er for apropos - kan hygge sig med at ryge lidt vandpibe.

Vejret i dag byder på temperaturer på omkring 22 grader, mens vandet kan bide lidt med en temperatur omkring de 18 grader.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce