Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Magnus Holm
Foto: Magnus Holm

Yousee arbejder på højtryk for at give deres kunder tv-signalet tilbage, men tør ikke garantere, at det er på plads, til når rådhus-uret slår 12.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sort skærm: Yousee kan ikke garantere signal til nytårsklokkerne

Yousee kan ikke sige, hvornår tv-signalet ventes tilbage.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Yousee-kunder i store dele af Danmark har fortsat intet tv-signal.

Sådan lyder meldingen fra Yousee, der i øjeblikket arbejder på højtryk for at udbedre fejlen, der har betydet, at en stor gruppe tv-seere har haft sort skærm siden kl. 17.

Det betød blandt andet, at mange gik glip af dronningens nytårstale. Ud over at det er problemer med kabel-tv, står det fortsat ikke klart, præcis hvad fejlen er, og foreløbig er der ikke noget, der tyder på, at signalet er tilbage inden midnat.

Tidligere lød prognosen, at signalet skulle være tilbage kl. 21.30, men der er fortsat ikke styr på fejlen, og Yousee kan ikke sætte et nyt tidspunkt på, hvornår signalet er tilbage, fortæller Tine Gutfelt fra Yousees pressetjeneste.

»Vi går ikke ud med noget tidspunkt nu, og vi kan ikke garantere noget - andet end at vi arbejder på højtryk for at udbedre fejlen«, siger hun.

Anbefaler DR og TV 2

Tidligere anbefalede Yousee at benytte deres app i stedet for kabel-signalet, men den har flere seere også oplevet problemer med. Derfor lyder anbefalingen nu at streame det på DR og TV 2's hjemmesider.

Yousee har dog også lukket ned for al anden streaming end live-tv på deres app, så al kapaciteten bliver brugt til dem, der gerne vil se rådhusklokkerne. Samtidig arbejder virksomheden på højtryk på at få genoprettet kabel-signalet.

»Der er sendt folk ud til de ramte områder, og fejlretningen er begyndt de steder, det er muligt«, siger Tine Gutfelt.

»Vi undskylder meget, at vores kunder er ramt af det her«, tilføjer hun.

Yousee har mere end en million danske tv-kunder. Det står endnu ikke klart, hvor mange der har været ramt af det svigtende signal.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden