Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Københavnersnudens guide til Aarhus

Er du helt væk, når vi taler om Aarhus? Så brug et øjeblik på en overflyvning af den europæiske kulturby 2017.

Vi har taget fat på et par af redaktionens eksil-aarhusianere for at give københavnersnuden et hurtigt overblik over byen, der har status som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Med fare for at fornærme nogen og dyrke københavneriet yderligere tænkte vi blot, at for dem, der kun har været i Aarhus en gang eller tre, var det måske en meget god service lige at give en hurtig gennemgang af en stribe udvalgte nedslagspunkter, så du ikke er helt blank på Jyllands Hovedstad, når nu den i 2017 kommer på hele verdens læber.

Velbekomme.

Vi fejrer, at Aarhus er europæisk kulturhovedstad i 2017. Så vi gør alle de artikler om kulturhovedstaden, som vi normalt ville tage betaling for, gratis. Derfor er denne artikel tilgængelig for alle, så de kan læse med, dele den og tage del i festen.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden