Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Hjerrild Melissa Kühn/Melissa Kühn Hjerrild
Foto: Hjerrild Melissa Kühn/Melissa Kühn Hjerrild

For 15-årige Alice Banks og hendes kammerater på Sportsefterskolen Sjælsølund kan tankerne om fremtiden af og til blive så allestedsnærværende, at nutiden bliver helt ubærlig.

Unge bliver stressede: Kapløbet om fremtiden starter allerede som 15-årig

Vi har med en generation at gøre, der er veldisciplineret, og har blikket stift rettet imod fremtiden. Men som også risikerer at blive syge af det, siger ungdomsforsker.

FOR ABONNENTER

Frokostens første spisehold er ved at blive afløst, og kantinen på Sportsefterskolen Sjælsølund befinder sig derfor i et larmende kaos af teenagere, der finder frem til deres pladser ved bordene.

De 140 elever på skolens 9. og 10. klasser er alle på den grænse mellem at være barn og voksen, der giver sig til kende i drengestemmer, der knækker over - og i elevernes udseende:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden