0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Med lidt hjælp fik Michael Szkudlarek forvandlet koks til kokkehuer

For nogle unge kræver det tid og forskellige tilbud at komme godt fra skole til uddannelse. Det mangler i regeringens uddannelsesudspil, siger eksperter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

»Det afgørende var, at nogen tog fat i mig og sagde, at det så ud, som om jeg godt kunne lide at arbejde i et køkken. Det havde jeg ikke selv lagt mærke til. Jeg var slet ikke et sted, hvor jeg selv kunne tage stilling til sådan nogle ting«, siger Michael Szkudlarek, som nu arbejder som kok på Brødrene Prices restaurant i Tivoli.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg kan godt lide at arbejde lidt under stress. Det er et drive for mig, når der er gang i den«.

Sådan siger Michael Szkudlarek på 22 år, som i dag er kok på Brødrene Prices restaurant i Tivoli. For 5 år siden var der ikke udsigt til, at Michael ville ende som kok. Eller som noget som helst andet for den sags skyld. Han var tilbage i 2012 gået i stå efter et forsøg på at blive smed.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce