Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Syddjurs Kommune
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skandaleramt lokalpolitiker fra Djurs trækker sig

Per Zeidler trækker sig efter sag om sexarrangementer.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Byrådsmedlemmet Per Zeidler fra Syddjurs Kommune stiller ikke op som kandidat for sin egen lokalliste, Social Liberal Borgerliste, ved det kommende kommunalvalg.

Lokalpolitikerne skriver ifølge Adresseavisen Syddjurs i en kortfattet pressemeddelelse, at han trækker sit kandidatur og sit parti.

Han har samtidig sygemeldt sig fra byrådsarbejdet.

»Har ikke flere kommentarer«, står der i pressemeddelelsen.

Han blev torsdag afsat som formand for kommunens udvalg for familie og institutioner efter det kom frem, at han havde forsømt sit byrådsarbejde på grund af sexarrangementer.

Aarhus Stiftstidende har afsløret, hvordan Per Zeidler befandt sig ved et forsamlingshus i landsbyen Ammitsbøl, på samme tid som han ellers skulle have deltaget i et kommunalbestyrelsesmøde.

Ubetalte regninger

I lokalet fandt der angiveligt et sexorgie sted, hvor mænd mod betaling kunne have sex med to kvinder på henholdsvis 19 og 23 år.

Per Zeidler er tidligere medlem af Liberal Alliance, men forlod partiet for en måneds tid siden.

Det skete efter, at det var kommer frem, at han havde ubetalte regninger hos lokale erhvervsdrivende, og at han havde været på ferie under de afsluttende budgetforhandlinger.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden