Få de vigtigste historier direkte i din indbakkeLæs mere

Foto: Tom Wall/AP
Danmark

Arm blev holdt nede med rørstykker

Tirsdag fandt dykkere en arm, som formentlig stammer fra Kim Wall. Dyk onsdag har ikke ført til nye fund.

Danmark

Tirsdag fandt dykkere en arm i Køge Bugt, som politiet mener stammer fra den svenske journalist Kim Wall, som en ubådsbygger er sigtet for at have dræbt.

Armen blev fundet nær den rute, som har været efterforsket i forbindelse ubådssagen og cirka en kilometer fra det sted, hvor Kim Walls hoved og ben blev fundet.

Der er tale om venstre arm, og den var holdt nede med strips og rørstykker, ligesom Kim Walls ben var det, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Den 46-årige ubådsejer er sigtet for at have dræbt og parteret Kim Wall i forbindelse med en tur i ubåden 10.-11. august.

Allerede 21. august fandt en cyklist Kim Walls torso i vandet ved Vestamager. Men både hoved, arme og ben var fjernet fra kroppen.

Siden da har dykkere og specialtrænede hunde ledt efter spor i vandet, og løbende er flere ligdele dukket op.

Den sigtede ubådsejer har indtil videre kategorisk afvist politiets påstand om, at han har dræbt Kim Wall.

Til at starte med nægtede han også anklagen om, at han skal have parteret den unge kvinde. Men i en ny afhøring med politiet valgte han 14. oktober at tilstå den del af sagen.

Under afhøringen præsenterede politiet desuden manden for en ny sigtelse, der peger på, at hans motiv kan være seksuelt.

Det skete på baggrund af 14 knivstik, der er påført Kim Wall i og omkring kønsdelene.

Men også på det punkt nægter han sig skyldig.

Kim Walls højre arm samt hendes og ubådsejerens mobiltelefoner er endnu ikke fundet.

Derfor var Forsvarets dykkere onsdag igen i vandet i Køge Bugt, men det førte ikke til nye fund, så eftersøgningen fortsætter torsdag.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce