Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Per Folkver
Foto: Per Folkver

Michael Thorvaldsson var med ombord på det fly, der også skulle tvangsudsende en 34-årig algerisk mand mandag morgen. Manden kom i tumult med politiet efter boarding, mistede bevidstheden og døde to dage senere på sygehuset. Michael Thorvaldsson er rystet over, hvor voldsomt politiet agerede.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vidne overværede dødelig tvangsudsendelse: »Han var meget højlydt, og politiet holdt ham ret hårdhændet tilbage i et sæde«

Mandag morgen skulle en 34-årig mand fra Algeriet tvangsudsendes fra Danmark. Der opstår tumult på flyet inden afgang, manden mister bevidstheden og køres væk. To dage senere dør han på sygehuset.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En rutinemæssig morgenafgang med Air France fra Kastrup Lufthavn udviklede sig i mandags til en voldsom oplevelse med tragisk udgang.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden