Hjemløse Philip med hunden Thor.

Hjemløse Philip med hunden Thor.

Danmark

Ved indgangen til Magasin sidder Philip og snakker med københavnerne om politik, kærlighed og det fandens vejr

Hunden Thor og Philip Rene Andresen holder til på Kgs. Nytorv, hvor mange folk hilser. På det seneste har han så småt genfundet sin tabte glæde ved julen.

Danmark
FOR ABONNENTER

Du kan finde ham hver morgen mellem kl. 8 og 10 foran indgangen til Magasin på Kgs. Nytorv. For det er her, Philip Rene Andresen har sin faste plads. Mellem de to høje glasdøre står han og sælger hjemløseavisen Hus Forbi til københavnerne.

Philip Rene Andresen vil gerne give et budskab videre, og om morgenen er der »mange vildt glade folk«, der gerne vil snakke.

»Jeg kan godt lide at stå her, for jeg får snakket med så mange forskellige mennesker. Vi kan snakke om alt. Politik, ægteskabelige problemer og det der fandens vejr«, siger han og griner.

Med sig har Philip Rene Andresen sin hund, Thor, der er halvt labrador og halvt beagle. Thor er stadig en hvalp, og Philip fik ham efter at have mistet sin gamle hund. I perioden mellem de to bemærkede forbipasserende og venner, at han manglede sin følgesvend. »Det går sgu ikke, du har brug for en ny hund«, sagde de. Gennem Facebook og avisannoncer startede venner til Philip Rene Andresen en indsamling, og sådan fik han Thor.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce