Foto: Originalfoto: Finn Frandsen Billedmanipulation: Kaspar Busch
Danmark

Flere partier kritiserer Henrik Sass Larsens boykot af pressen

Flere partier mener, at Socialdemokratiets grupperformands månedlange boykot af medierne er uforenelig med hans post og ansvar som gruppeformand og folkevalgt.

Danmark
FOR ABONNENTER

S-gruppeformand Henrik Sass Larsen bliver mødt med hård kritik fra et bredt udsnit af Folketingets øvrige gruppeformænd.

Sass Larsen har besluttet ikke at stille op til interviews mere end én gang i kvartalet, fordi han oplever, at det er svært at komme ud med sine budskaber i etablerede medier, som i hans optik ikke giver plads til nuancer.

Men den tilgang er noget pjat og direkte uforenelig med det ansvar, som Sass Larsen har som gruppeformand, lyder kritikken fra flere partier.

»Vi skal ikke stille op til hvad som helst eller være til rådighed på alle tider af døgnet, men vi har en klar forpligtelse til at forklare os over for offentligheden og stå på mål for det, vi beslutter«, siger SF’s gruppeformand, Jacob Mark.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce