Kultur, ”Alle tiders parcelhuse 1860-2012” Gyldendal

Villakvarter i Korsør. Tusindvis af danskere har betalt for meget i skat efter fejl i offentlige ejendomsvurderinger, lyder kritik. De offentlige ejendomsvurderinger er så fulde af fejl, at Skat nu får usædvanlig skarp kritik fra Rigsrevisionen i en beretning, som offentliggøres onsdag formiddag, skriver flere medier. /Ritzau/ (Joachim Adrian/POLFOTO/arkiv)
Foto: Joachim Adrian

Kultur, ”Alle tiders parcelhuse 1860-2012” Gyldendal Villakvarter i Korsør. Tusindvis af danskere har betalt for meget i skat efter fejl i offentlige ejendomsvurderinger, lyder kritik. De offentlige ejendomsvurderinger er så fulde af fejl, at Skat nu får usædvanlig skarp kritik fra Rigsrevisionen i en beretning, som offentliggøres onsdag formiddag, skriver flere medier. /Ritzau/ (Joachim Adrian/POLFOTO/arkiv)

Danmark

Eksperter: Pas på, hvad du betaler for i din bolighandel

Ejendomsmæglere, forsikringsselskaber og byggekonsulenter tildeler hinanden provisioner og gebyrer for at sende boligejere rundt i lukkede kredsløb.

Danmark
FOR ABONNENTER

Tilstandsrapporter går som varmt brød på et kogende boligmarked.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce