0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hofor: Flydende guld i London

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Roald Als
Foto: Roald Als
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

til London i 2017 satte to Hofor-medarbejdere sig til rette på den franske restaurant Zedel, bestilte snegle, ost, entrecotebøffer, en flaske rødvin og to sauternesvine – også kaldet ’flydende guld’ – hvorefter de lod firmakortet stå for betalingen af den samlede regning på 2.040 kr.

De to medarbejdere overnattede på hver sit dobbeltværelse til en pris på 2.169 kr. per nat. Og under en lignende rejse til den engelske hovedstad året forinden indlogerede en medarbejder sig på det femstjernede Hilton on Park. Værelsets pris? 2.766 kr. per nat.

Direktør Lars Therkildsen skriver i en mail til Politiken, at selskabets medarbejdere får »et stort udbytte« af rejserne, og at samarbejdet med andre virksomheder er vigtigt for at kunne tackle de udfordringer, som Hofor står over for – blandt andet som følge af klimaforandringerne.

»Vi forsøger gennem samarbejde med andre at nå hurtigere til målet, der handler om at nedbringe CO2-udledningen, tilpasse vores byområder til klimaforandringer og drive vores forsyningsvirksomhed så omkostningseffektivt og fremsynet som muligt«.

Annonce