0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

De skulle have stået i spidsen for Dongs havvindmølleindustri, men var for dyre. Nu har de 50 milliarder på lommen

Dongs guldfirer med ’Barylen’ som styrmand skulle have opført vindmøller for milliarder, men de var for dyre for statens energiselskab. Nu bygger guldfireren vindmøller i hele verden med pensionsmilliarder.

FOR ABONNENTER

Michael Hannibal er en travl mand. Han er uddannet elektriker og ingeniør og ved, hvordan man bygger store havvindmølleparker. Denne solskinsdag i maj er han på vej til Australien for at se på en lokalitet på havet ud for Melbourne, som kunne være egnet til en havvindmøllepark.

Tidligere har han i USA talt med en række guvernører, der er opsatte på at bygge havvindmølleparker. Og for et par uger siden vandt Copenhagen Infrastructure Partners – CIP – som Michael Hannibal har været partner i siden årsskiftet, rettigheder til at opføre havvindmølleparker i Taiwan.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts