Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mor plejede at hive strømstikket ud: Nu gamer han om millioner

På mindre end et årti er e-sport gået fra en dyr hobby til en milliard-forretning. Med mere end 330 millioner seere og en omsætning på snart seks milliarder kroner om året er computerspil for alvor rykket ud af kælderen og ind på storskærmen. Politiken har fulgt en af de unge e-sport-professionelle, der rejser verden rundt for at spille computerspil om millioner af kroner.

FOR ABONNENTER

Per Olsson Lille er ikke en helt almindelig svensker. Hans ansigt er oplyst af computerskærmens blålige skær, hans hænder, fingre og øjne er i konstant bevægelse. Resten af kroppen er stille, anspændt, som en kat klar til at springe. Gummiskoene er fladtrådte, og det lyse hår stritter utæmmeligt i forskellige retninger. I hans hoved sidder han hjemme på sit værelse i Sverige. Alene med sit spil.

Men Per Olsson Lille er bestemt ikke alene.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden