Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Ifølge Skanderborg Kommune skal der her på toppen af Himmelbjerget bygges en glasmontre, så man kan »komme helt ud i naturen«. Men kommer man længere ud i naturen ved at komme om bag en glasrude? Nej, mener protesterende borgere.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kom med rundt i sommerlandet: Himmelbjerget skal have »wauw-effekt«, og skovene omkring Aarhus er plaget af trængende kondiløbere

Ved Kalundborg er der protester over en Kattegat-bro, mens borgere i Skanderborg brokker sig over, at Himmelbjerget skal have ’selfie-appeal’. På Roskilde havde Eminem taget stikflammer med i tørken. Og i Riis Skov har de problemer med  trængende kondiløbere. ’Som landet ligger’ foretager hver uge i juli fire nedslag i det danske sommerland.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Protest. Hvornår er et menneske længst muligt ude i naturen? Det ejendommelige spørgsmål er til debat i Skanderborg Kommune, hvor byrådet vil »fremtidssikre« Himmelbjerget – et af Danmarks højeste punkter – ved at bygge nye turistfaciliteter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden