Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jan Dagø
Foto: Jan Dagø

Jens R. Nielsen, der er formand for Sønderjysk Fåreavl, luftede i denne uge i Jydske-Vestkysten den ide, at lamaer kan være et ganske godt værn mod ulve.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Slagelse-borgmester bliver sagsøgt af arrig opposition, og i Sønderjylland skal lamaer være værn mod ulvetrussel

De lokalpolitiske slagsmål ruller videre i Slagelse. I det sønderjyske overvejer man utraditionelle metoder til at komme ulvetruslen til livs, og i Viborg er en kvinde på sporet af et angiveligt serie-skovsvin. Velkommen til Som Landet Ligger.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sagsøgt borgmester. Først såede en sag om et brintbusprojekt splid. Så føg der ukvemsord mellem Villum Christensen og den tidligere borgmester Stén Knuth (V) i lokalavisernes spalter op til efterårets kommunalvalg, som gav det lokalpolitiske drama endnu et nøk opad, da Villum Christensen (LA) nægtede at gøre Venstre-manden Knuth til borgmester.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden