Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I området omkring Tisvilde tog politiet i dagene 18. til 20. juli, hvor dette års Musik i Lejet fandt sted, 543 mennesker for at køre for stærkt, 13 for spirituskørsel, 2 for narkokørsel samt 36 for at være i besiddelse af euforiserende stoffer. Det skriver TV 2 Lorry.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

På tur i sommerlandet: Hundredvis af Musik i Lejet-gæster drønede cabrioleten direkte ind i nemesis og fik bøder af politiet

Som Landet Ligger runder juli af med en tur til Tisvildeleje, hvor roséfolket og politiet så meget til hinanden. Turen går også til Fyn, hvor en genbrugsstation blev lukket, og til Tannisbugt syd for Skagen, hvor der er stor efterspørgsel på sand. Vi slutter ugen af med at besøge en uheldig kvinde fra Horsens. Velkommen.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fed fest. Vi starter denne uges nedslag til Musik i Lejet i Tisvilde. Stedet, hvor de ukendte kommer for at gnubbe sig op ad en flok pseudokendisser, der igen kommer der i forhåbning om at gnubbe sig op ad en ægte kendis. En slags folkemøde for de prætentiøse, der alle mærker selfie-sæsonen peake sidst i juli.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden