Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

  Arla Foods / Arinco
Det hvide guld. priserne på mælkepulver er i løbet af sommeren tordnet i vejret pga. global mangel på mælk. Arlas pulver fabrik i Videbæk er derfor en ren pengemaskine.
Mælkepulveret DANO fremstilles på fabrikken i Videbæk.
Foto: Tycho Gregers

Arla Foods / Arinco Det hvide guld. priserne på mælkepulver er i løbet af sommeren tordnet i vejret pga. global mangel på mælk. Arlas pulver fabrik i Videbæk er derfor en ren pengemaskine. Mælkepulveret DANO fremstilles på fabrikken i Videbæk.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kritikere: Handler regeringens mad-topmøde også om at sælge mælkepulver?

De flotte ord om at løse store fødevareudfordringer er bluff, siger Greenpeace, og flere organisationer undrer sig over, at der mangler diskussioner om kød og klima på et topmøde om fremtidens fødevarer.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Handler regeringens store topmøde World Food Summit om at redde planeten fra madspild, fejlernæring og fødevaremangel? Eller handler den om at sælge flæsk og mælkepulver i Asien?

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden