Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Fortsat uklarhed om kvindes død på hotel i Viborg

Først onsdag regner efterforskningsleder at få svar på, hvorfor 42-årig kvinde døde efter vold på hotel.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efterforskerne hos Midt- og Vestjyllands Politi må vente til onsdag med at få svar på, hvorfor en 42-årig kvinde lørdag aften afgik ved døden på Viborg Sygehus.

Mistanken retter sig mod kvindens 37-årige kæreste, som også er fængslet i sagen. Men endnu er der ikke blevet foretaget en obduktion af kvinden.

»Den seneste melding, jeg har fået, er, at de går i gang her i eftermiddag, og jeg regner med, at vi får et svar i morgen«, fortæller efterforskningsleder Kristian Larsen.

Sagen begyndte som en voldssag, da politiet fredag aften rykkede ud til et værelse på Best Western Palads hotel i Sankt Mathias Gade i centrum af Viborg.

Det var ifølge politiet kvindens kæreste, der ringede efter hjælp. Han fortalte, at kvinden havde brug for en ambulance på grund af vejrtrækningsbesvær.

Da politiet ankom til hotellet, var kvinden bevidstløs, og hun blev bragt på hospitalet. Manden tog politiet med. Han blev anholdt og sigtet for grov vold.

Lørdag formiddag blev manden så fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro, hvor en dommer valgte at varetægtsfængsle manden, selv om den 37-årige protesterede og nægtede sig skyldig i sigtelsen.

Lørdag aften tog sagen en trist drejning, da kvinden afgik ved døden på sygehuset.

Om volden er årsagen til kvindens død, er uvist.

Indtil videre er sigtelsen mod manden ikke ændret. Både manden og den afdøde kvinde er ifølge politiet fra Viborg-området.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden