Socialstyrelsens kontor på Edisonsvej i Odense.
Her arbejdede Britta Nielsen. Hun er nu efterlyst i hele verden for at have svindlet sig til 111 millioner kroner af Satspuljemidlerne.
Foto: Jens Dresling

Socialstyrelsens kontor på Edisonsvej i Odense. Her arbejdede Britta Nielsen. Hun er nu efterlyst i hele verden for at have svindlet sig til 111 millioner kroner af Satspuljemidlerne.

Danmark

Jagt på falske konti efter svindel til 111 millioner: Organisationer får ikke tilskud, før de har bekræftet deres kontonumre

Efter mistanke om, at en ansat i Socialstyrelsen kan have oprettet fiktive kontonumre, går der nu breve ud til alle organisationer og foreninger, som får penge fra satspuljen, om at de skal verficere oplysninger om deres konti.

Danmark
FOR ABONNENTER

Efter at storalarmen gik i Socialstyrelsen og Børne- og Socialministeriet for en uge siden, hvor offentligheden blev orienteret om mistanke om underslæb for 111 millioner kroner begået af en 64-årig afdelingsleder, bliver de hundredvis af organisationer, som modtager penge fra statens satspulje, nu bedt om bekræfte deres kontonummer, »så der er fuld sikkerhed for, at udbetalingerne sker til de rette«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce