Op til otte mænd overfalder 23-årig midt i Aarhus

Politiet har anholdt en 24-årig mand, efter at en 23-årig blev stukket med en knivlignende genstand.

Danmark

En 23-årig mand blev søndag eftermiddag stukket ned på Langelandsgade i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden blev ikke alvorligt såret af stikkene, der kom fra en knivlignende genstand. Han blev ramt flere gange i skulderregionen.

En gruppe på syv eller otte mænd blev set forlade stedet i to biler. Godt et kvarter senere fandt en patrulje frem til den ene bil. Her sad en 24-årig mand, der blev anholdt og sigtet. Det fremgår ikke, hvad han blev sigtet for.

I pressemeddelelsen oplyser politiet ikke, hvad motivet bag overfaldet kan være. Men det er ikke vurderingen, at manden var et tilfældigt offer.

» Politiet har i løbet af eftermiddagen og aftenen efterforsket sagen, og efterforskningen pågår stadig. Det er politiets opfattelse, at den forurettede kender gerningsmændene«.

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen klokken 15.27.

Den 24-årige, der blev anholdt, bliver muligvis fremstillet i et grundlovsforhør mandag. Det er op til anklagemyndigheden at træffe den afgørelse.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce