Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Oxenholt Foto/Ritzau Scanpix
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politi opgiver at finde årsag til voldsom dødsbrand på Djursland

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skaderne efter en voldsom brand i en villa på Norddjurs for knap to uger siden er så omfattende, at politiet formentlig aldrig finder ud af, hvad der fik ilden til at bryde ud.

Branden kostede 28. november et ældre ægtepar livet.

Brandteknikere har arbejdet på at finde ud af, hvordan branden opstod. Men mandag oplyser Østjyllands Politi, at stort set alt er blevet opslugt af flammerne. Forsøget på at finde brandårsagen har derfor ikke båret frugt.

Det var en nabo, der tidligt om morgenen i slutningen af november opdagede, at huset på Dystrupvej i Ørum stod i flammer. Han slog med det samme alarm.

»En nabos hund gør, så naboen vågner af det. Han kigger så ud ad vinduet og ser naboens villa i brand«, fortalte Janni Lundager, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, dengang.

Da brandvæsnet nåede frem, havde branden allerede godt fat i huset, og ilden spredte sig hurtigt. På et tidspunkt faldt etageadskillelsen mellem stuen og 1. sal sammen.

Brandslukningen stod på hele formiddagen, og først ved middagstid var det muligt at komme ind i huset.

Allerede om morgenen frygtede politi og brandvæsen, at husets beboere var omkommet i branden. I villaen boede ægteparret på 90 og 92 år.

Da politiets teknikere og en retsmediciner kom ind i huset, fandt de i stueetagen liget af en mand. Dagen efter blev hans hustru fundet - også i stueetagen.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden