Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

21-årig anmelder gruppevoldtægt bag teater i Holstebro

En kvinde har fortalt politiet, at hun blev udsat for voldtægt af tre eller fire mænd ved åen i Holstebro.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet i Holstebro arbejder søndag morgen bag den Røde Plads ved Musikteateret, efter at en 21-årig kvinde har anmeldt en voldtægt på stedet.

Ifølge kvindens forklaring blev hun overfaldet og udsat for voldtægt af tre til fire gerningsmænd omkring klokken 02.30 natten til søndag. Det oplyser Simon Skelkjær, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

»Kvinden fortæller, at hun er blevet udsat for voldtægt af tre eller fire mænd. Det er foregået langs åen bag Musikteatret, så der efterforsker vi nu og leder efter spor«, siger Simon Skelkjær.

Der er søndag morgen ikke et signalement af gerningsmændene, men politiet håber at kunne komme på sporet af mændene ved hjælp af blandt andet politihunde.

»Vi har to hunde, der er trænet i at søge efter og finde biologiske spor. De er på stedet nu. Det samme er efterforskere og kriminalteknikere, som også skal sikre spor«, siger Simon Skelkjær.

Hundene er for eksempel trænet i at finde spor i form af blod, sperm eller hår.

Hjemmeværner bevogter stedet, mens hunde og betjente arbejder på at finde spor i sagen. Der vil derfor formentlig være afspærret hele formiddagen.

Kvinden var tilsyneladende på vej hjem fra byen, da hun blev overfaldet. Hun var alene på tidspunktet.

Da den anmeldte voldtægt er foregået i centrum af Holstebro, kan det være, at mændene er blevet fanget på videoovervågning.

Det skal betjente se nærmere på i løbet af dagen.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden