Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Skats undersøgere holdt ferie, mens svindlere lænsede statskassen

Fortrolige dokumenter løfter for første gang sløret for, hvad der skete i de fatale sommeruger i 2015, da Skat havde fået at vide, at storstilet svindel med udbytteskat drænede statskassen. Skat lod oplysningerne ligge sommeren over og reagerede først 8 uger senere på kraftig opfordring fra de britiske myndigheder, afslører dokumenterne. Skats sene reaktion kostede skatteyderne 2,6 milliarder kroner.

FOR ABONNENTER

Klokken var 14.45, da advokaten tirsdag 16. juni 2015 med et tryk på sin iPhone sendte en e-mail af sted til en underdirektør i Skat. E-mailen rummede nøglen til at standse og opklare danmarkshistoriens største svindelsag – sagen om udbytteskat, som lettede statskassen for 12,7 milliarder kroner.

Præcis hvad der stod i advokatens e-mail og de e-mails, som han de efterfølgende to dage sendte til Skat for at advare om det gigantiske svindelnummer, har hidtil været holdt hemmeligt for offentligheden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden