Anklage: Kvinde blev spærret inde og voldtaget flere gange

En mand er fængslet for frihedsberøvelse af og grove seksuelle overgreb mod en kvinde. Han nægter sig skyldig.

Danmark

Gennem to måneder holdt en 38-årig mand en kvinde indespærret, voldtog hende og udsatte hende for grove seksuelle overgreb.

Sådan lyder i hvert fald politiets sigtelse mod manden, som onsdag i et grundlovsforhør i Dommervagten i København blev varetægtsfængslet i fire uger.

Forbrydelserne skal have fundet sted i en lejlighed på Vesterbro.

Her blev kvinden ifølge sigtelsen berøvet friheden og blandt andet voldtaget flere gange. Desuden skal manden på et tidspunkt have kastet hende ned på gulvet, så hun slog hovedet mod kanten på en kommode.

I grundlovsforhøret nægtede manden sig skyldig i de mange overgreb, der ifølge sigtelsen fandt sted fra 25. december 2017 til 22. februar 2018.

Da retsmødet foregik for lukkede døre, er det sparsomt med oplysninger om sagen. Det er også uvist, hvorfor manden først er blevet anholdt og varetægtsfængslet, et år efter at overgrebene fandt sted.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce