Herlev hospital til en miniserie ifm den kommende sundhedsreform.

Vi skal til plan møde kl 9 og følger derefter personalet nogle timer og taler med et par patienter om at være patient på en ganske almindelig dansk afd - som har et mere eller mindre godt samarbejde med praktiserende læger og kommunale tilbud.
Foto: Emma Sejersen

Herlev hospital til en miniserie ifm den kommende sundhedsreform. Vi skal til plan møde kl 9 og følger derefter personalet nogle timer og taler med et par patienter om at være patient på en ganske almindelig dansk afd - som har et mere eller mindre godt samarbejde med praktiserende læger og kommunale tilbud.

Danmark

Det Ømme Punkt: Løkkes store sundhedsreform blev skamskudt i håbløs udrulning

Den store fortælling om patienter og hvide kitler forsvandt i jakkesæt og centraliseringsanklager

Danmark
FOR ABONNENTER

Det er svært at komme på en stor reform i nyere tid, der er blevet udrullet så håbløst elendigt som regeringens sundhedsreform blev det onsdag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce