Ældre ægtepar i trafikuheld - mand fløjet væk i helikopter

Mens ægtepar er hastet til hospitalet, ser føreren af andet køretøj ud til at være sluppet heldigt.

Danmark

Et ældre ægtepar er fredag kommet til skade i et trafikuheld ved Store Binderup Kro i Nordjylland.

Manden er med helikopter fløjet til Aalborg Universitetshospital, mens hans hustru er kørt i samme retning med ambulance.

Det oplyser Nordjyllands Politi. Det er uvist, hvor slemt ægteparret er kvæstet. Omvendt ser det ikke ud til, at den anden part er kommet til skade.

Klokken var lidt over 11 fredag formiddag, da ægteparret kørte frontalt sammen med et andet køretøj på hovedvej A13.

I minutterne efter sammenstødet var vejen spærret i begge retninger. Men allerede klokken 11.39 oplyste politiet, at der kunne åbnes delvis op for trafikken igen.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce